Produkttest

Enders terrassvärmare Polo 2.0

Produkttest

Jag har under det senaste året spenderat många och långa timmar för att skapa min dröm – En utemiljö med utekök, altan och trädgård som matchar mitt intresse för grill & BBQ. Hela tiden har fokus legat på funktion, kvalitet och såklart ett estetiskt tilltalande utseende. Jag har kommit en bra bit på vägen med mitt projekt och vill såklart kunna njuta av det jag åstadkommit även en lite svalare sommarkväll eller tider på året då lite extra värme inte skadar - och då väcktes såklart tankarna på en terrassvärmare.

RECEPT

Så får du den saftiga grillade kycklingen du alltid drömt om!

RECEPT

Jag har under många år drivit min egen hemsida, www.grillfen.se där jag delat med mig av mina grillrecept, inte bara för att andra ska få ta del av dem utan även för att jag själv ska få dem nedskrivna när jag är extra nöjd över något och inte ska glömma bort dem.

RECEPT

Sliced Pork & BBQ Beans

RECEPT

Det här kan vara lite av en favorit. En söt sliced pork gjord på benfri karré med en brutalt god bönröra med lite rökt paprika, lök och majs. Jag som inte ens tyckte om karré tidigare!

GUIDE

Hur man gör den perfekta pizzan hemma med hjälp av en pizzaugn

GUIDE

Det finns inget bättre än smaken av en färsk, varm pizza direkt från ugnen. Degen är krispig och fluffig, såsen är smakrik, syrlig och toppingen är smält och kladdig.

GUIDE

Hur du grillar som ett proffs med din gasolgrill

GUIDE

Grillsäsongen är i full gång och grilldoften sprider sig över villakvarteren under kvällarna. Det som många inte vet är att alla kan grilla som ett proffs med rätt teknik och kunskap. I denna artikeln hittar du de bästa tipsen som hjälper dig att komma igång med din nya gasolgrill.

RECENSION

Produkttest av Enders Nova Led M

RECENSION

Jag har fått testa terassvärmaren Nova Led M från Enders. Den finns i två olika storlekar, medium och large och jag har testat medium. Största skillnaden på dem är att large är högre och du kan ha en större gasoltub i den.

GUIDE

Att välja bärbar grill till campingresan

GUIDE

När det gäller bärbara grillar finns det många olika alternativ att välja mellan. Så hur vet du vilken som är rätt för dig? Här är några tips som kan hjälpa dig att bestämma dig.

Recept

Campingsemester med JFK chicken tacos

Recept

Jag läste Johan ”Boltis” Broströms inspirerande recension av månadens vara, Enders gasolgrill Explorer Next. Jag vill spinna vidare på temat med att grilla på picknicken eller på campingen som många gör just nu eller kommer att göra inom de närmaste veckorna.

Guide

Tre bärbara grillar för semestern

Guide

För att du inte ska behöva vara utan grillad mat på semestern har vi skrivit en artikeln om ett antal bärbara grillar som passa perfekt för semestern. I artikeln hittar du både gasolgrillar, bordsgrillar och kamado. Vad passar bäst på din semester?

RECENSION

Enders Explorer Next – Campinggrillarnas campinggrill?

RECENSION

Jag har haft förmånen att testa den gasoldrivna campinggrillen Explorer Next från Enders. En riktigt trevlig portabel gasolgrill som känns välbyggd och som erbjuder flera smarta tillbehör.

TIPS

Påbörja utomhussäsongen redan nu med en terrassvärmare

TIPS

Våren är äntligen här och vädret blir varmare för varje dag som går. Det betyder att grillsäsongen står för dörren, och vad kan vara bättre än att njuta av en trevlig grillfest i trädgården?

Produkttest

Produktrecension Enders vegetable pan

Produkttest

Jag har fått prova en grönsakspanna från Enders. Mitt första intryck av pannan är att den är väldigt lätt vilket, till skillnad från en panna i t.ex. gjutjärn, gör den väldigt lättarbetad.

Ladda fler artiklar