Om oss

Det finns garanterat dom som lagar mer mat och grillar betydligt mer än vad vi gör. Och med all säkerhet gör det bättre.
Vi hoppas att du är en av dom. 

Vi är inte några självutnämnda grillkungar men har ett stort intresse av grillar och matlagning.
Gänget bakom Grillat.se är lika glada för att grilla med kolgrill, gasolgrill eller pelletsgrill. 

Vi hoppas kunna inspirera och bidra med mycket grillglädje genom egna artiklar och inspiration via sociala medier samtidigt som vi ständigt utvecklar vår produktsortiment. Är det något du vill se mer av eller produkter som du önskar att vi tar in så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Vår ambition med grillat.se är att lära oss och utvecklas inom grillning och allt runt omkring. Vi hoppas att följare och kunder kan inspirera oss att inspirera andra.

Vi kommer att samarbeta med duktiga människor som har detta som sitt yrke men framförallt är vi intresserade av att inspireras, lära av och få inblick i hur vanliga människor har det bakom sin grill.

Grillat.se kommer aldrig vara något utan sina följare och kunder. Vi är därför glada om ni gillar @Grillat.se på Instagram och följer vår sida på Facebook.

Anledningen till att det blev grillat.se är för att utöver grill så brinner vi för e-handel, sälj, digitala köpupplevelser och utveckling. Vi saknade en plats för inspiration och kunskap. Ingen av oss tyckte det kändes kul att gå till ett varuhus som säljer "allt" och köpa en ny grill. Ett minne blott, nu är grillat.se här! Med god hjälp av Europeiska Utvecklingsfonden och region Kalmar fick vi möjlighet att skapa den sajt vi ville. Läs mer om samarbetet här

Glöm inte att tagga #grillatse i dina mat- och grillbilder. Vi vill gärna få en inblick och se hur ni grillar!

Grillat.se - För grillnördar av grillnördar.

Om oss

/Johan, Jocke & Marcus