Kontakta oss

Vi på grillat.se är alltid lyhörda för våra kunder.
Tveka inte att höra av dig.
Vi är intresserade av att veta om något är på tok,
om du är väldigt nöjd eller bara vill dela med dig av recept eller grilltips.

Du når oss lättast via:

Mail: kundservice@grillat.se

Därefter:
Facebook: grillat.se
Instagram: @grillat.se

Vi försöker alltid svara direkt.
Säkraste sättet är att nå oss är via mail.

Väl mött!

/ Gänget på grillat.se
Jocke, Johan och Marcus

Historien bakom Grillat.se

Vi som ingår i team Grillat är i grunden intresserade av både mat och dryck. Idén att starta Grillat kom under en kväll innehållande mycket mat och kanske ännu mer dryck. Där kom det fram att ett annat intresse vi har gemensamt, försäljning och e-handel. Att kombinera detta tyckte alla lät som en kul idé. Sagt och gjort. Grillat såg dagens ljus i April 2019.

Ambitionen med Grillat är att kunna erbjuda grillar och grilltillbehör till bra priser, med snabba leveranser och överlägsen kundservice.

Ett skäl till att det just blev grillar som produktområde var att vi saknade ett bra inköpsställe för grillar. Ingen av oss tyckte det var särskilt roligt att åka till en butik som i huvudsak säljer tv-apparater eller till livsmedelsaffären för att prata grill och få produktinformation. En grill köper man inte särskilt ofta och det kräver ofta en del research.
Vi hoppas kunna inspirera och hjälpa till i valet av grill genom att producera filmer, bilder, recept m.m. och berätta om för- och nackdelar om olika produkttyper. Förhoppningsvis hjälper det dig den dagen du ska köpa ny grill.

Vårt mål med grillat är att alla ska kunna ta del av inspiration och innehåll. Oavsett på vilken grill du grillar, oavsett hur duktig du är på att grilla, oavsett hur mycket du grillar ska du alltid kunna hitta något passande på Grillat.se. Ett recept eller kanske en produktrecension om just den produkten du funderar på att köpa.

Grillat.se är dessutom alltid tillgängligt. Året om, dygnet runt finns vi här för att göra din grillning lite roligare och lite bättre.
Ingen blir gladare än vi om du taggar dina grillbilder med #grillatse så vi får följa dig när du grillar.