Landmann

Landmann är ett av våra mest välkända varumärken när det kommer till grill och grillverktyg.

Med ett heltäckande produktsortiment i olika prisklasser finns det en grill för alla.

Landmann bildades 1966 i Bremen, Tyskland och ha funnits i Sverige sedan 1993. Idag är Landmann ett av de världsledande grillvarumärkerna.

Tidigt förstod man vikten av ett varumärke som kunder kan relatera till och idag finns det knappt några grill-sammanhang som inte Landmann finns representerade på. Man har under åren vunnit många priser i produkttester för sina produkter. Världsmästerskap har avgjort på grillar ifrån Landmann och för många stjärnkockar finns bara ett varumärke inom grill - Landmann.

Produktsortimentet är brett och man jobbar ständigt med produktutveckling och presenterar nya intressanta produkter varje år. Landmann bör alltid vara med i tanken när du ska köpa ny grill. Oavsett om du siktar på en liten och enkel modell för utflykten eller om du planerar inköpet för ditt nya utekök så har Landmann något för dig i sitt produktsortiment.

Grillat.se är väldigt glada över att få samarbeta med detta tunga varumärke.

Filter
Visa 0 produkter

Landmann är ett mycket välkänt märke inom grill. Landmann har ett mycket brett sortiment av både gasolgrillar och kolgrillar. Tillbehörssortimentet är gediget och noga framarbetat. Landmann jobbar med produkter för alla konsumentgrupper och ser till varje grupps behov och krav. I Landmanns sortiment hittar du allt från den enklaste kolgrillen till det mest innovativa gasgrillen.