Gasolgrill Napoleon PRO665-3
Bild 1 av 3

Napoleon

Gasolgrill Napoleon PRO665-3

56.900 kr

Napoleon Prestige PRO665 är stor, maffig och bland det bästa vi sett inom gasolgrillar.

OBS! REGULATOR INGÅR!

st
  • Finns i lager!  Leveranstid: 2-3 dagar.

Gasolgrill Napoleon PRO665-3

GRILLHUVUD & BRÄNNARE
Napoleon PRO665 har ett stort grillhuvud vars lock har Easy lift funktion. Easy Lift innebär 2 klara fördelar, dels tar locket minimalt med plats när det lyfts och trots att det är stort och välisolerat så är det extremt lätt att lyfta.

SIDOBORD
Sidoborden har i rostfritt stål med integrerade kryddhyllor, handdukstång och upphängningskrokar. I det ena sidobordet finns även ishink/marinadtråg som har en skärbräda som lock. I det andra sidobordet finns grillens Sizzle Zone, en infraröd sidobrännare.

GRILLGALLER
Prestige PRO serien har Napoleons lite grövre (9,5 mm) rostfria grillgaller. Du kan förvänta dig ett grillgaller som sprider och håller värmen bättre än något du har testat. Det är ett grillgaller som är lätta att rengöra och som har lång hållbarhet.

FÖRVARING
Det finns gott om förvaringsutrymme i grillens undre skåp som har dubbla dörrar.

RENGÖRING
En stor dropplåt som du enkelt kommer åt på grillens framsida. Då nästan hela grillen är tillverkad i rostfritt stål så är den tacksam att torka av och hålla ren.

BELYSNING
PRO-serien från Napoleon har fått ett litet lyft med belysningen. SAFETY GLOW vilket innebär att vreden är bakgrundsbelysta och man ser vilka brännare som är igång. Night Light funktionen gör att du dessutom kan välja vilken färg du önskar på belysningen. Inuti grillhuvudet finns en integrerad belysning för grillning när det är mörkt ute. Den projicerande loggan är också en nyhet på den nya Prestige Pro 665. 

RÖKLÅDA
Likt tidigare finns rökspånslådan kvar. Ett tacksamt sätt att ge maten en god röksmak.
I kontrollpanelen finns det inbyggda rökspånsfacket som har en egen integrerad brännare. Lätt att komma åt för att tömma och fylla på rökspån.

OBS! REGULATOR INGÅR!

Specifikation

Varumärke Napoleon
Kategori Gasolgrill
Gallertyp Rostfritt 9,5mm
Grillyta 94x46 cm
Termometer Ja
Passande skyddhuv 61665
Passande regulator Ingår
Effekt 31 kw
Kategori Gasolgrill
Hjul Ja
Bredd 195 cm
Djup 65 cm
Vikt 150 kg
Antal brännare 4+1+1 st
Färg Rostfritt
Höjd 130 cm
Fällbara sidobord Nej
Vertikal infrabrännare Ja
Belysta vred Ja
Grilltyp Gasolgrill
Artikelnr. 13327NA