Pizzaugn Ooni 3
Bild 1 av 4

Ooni

Pizzaugn Ooni 3

2.490 kr
Pizzaugn Ooni 3. Ett smidigt och underbart sätt att laga pizza. Går snabbt och lätt och gräddningen blir perfekt. Pizzabaket hemma tas till en helt ny nivå. Vännerna kommer att stå på kö för att komma hem och käka pizza hos dig.
  • Ej i lager

Pizzaugn Ooni 3

Ooni 3 är en smidig och praktisk pizzaugn som drivs på pellets. Givetvis kan pizzaugnen även användas för andra typer av matlagning och bakning.
En kompakt pizzaugn som Ooni 3 kompletterar vilket utekök som helst.


Ooni har en ny bättre och mer effektiv brännare än föregångaren. Temperaturen är mer stabil och du har full koll.

Tidigare modeller har haft 4 ben medan Ooni 3 designats med 3 ben.

Onni 3 är smidig och mobil tack vare den nya skorstenen som monteras med ett clips.

Överdelen på Ooni 3 är isolerad för att bättre klara vårat nordiska klimat. Även detta bidrar till den förbättrade temperaturkontrollen.

Bra värme
Ooni 3 når snabbt sin maxtemperatur på 500°C. Perfekt för en riktigt krispig pizza. Men va med, pizzan gräddas på under 2 minuter! Prova med fördel att baka bröd, tillaga fisk, fint skurna bitar rotfrukter eller grönsaker.

Drivs med pellets
Ooni drivs på pellets tillverkade av 100% trä. (använd inte vanliga pellets för uppvärmning) Avsedda pellets för ugnar och liknande innehåller inga tillsatser. Ooni är mycket effektiv och når sin maxtemperatur på ca 10 minuter.

Hållbar
Ooni 3 är mycket hållbar och kommer leverera perfekta pizzor under många år. Pizzaugnen är tillverkad i rostfritt stål för att klara av nordiska förhållanden.

Specifikation

Varumärke Ooni
Kategori Pizzaugn
Effekt 6 kw
Kategori Pizzaugn
Bredd 36 cm
Vikt 13,4 kg
Längd 64 cm
Höjd 22/67 cm
Grilltyp Pizzaugn
Artikelnr. OONI3

Produktfilmer