Gasolgrill Napoleon PRO825-3
Bild 1 av 5

Napoleon

Gasolgrill Napoleon PRO825-3

68.900 kr

Gasolgrillen Napoleon PRO 825 är något av det vassaste grillvärlden har sett. Kvalité i varenda detalj och snyggt designad. Imponerande grill på alla sätt.

OBS! REGULATOR INGÅR!

st
  • Finns i lager!  Leveranstid: 2-3 dagar.

Gasolgrill Napoleon PRO825-3

GRILLHUVUD & BRÄNNARE
Napoleon PRO625 är en gasolgrill i den absoluta toppen.

I grillens ena sidobord finns en tvåstegs sidobrännare. I mitten är det en rund infrarödbrännare och utanför denna en vanlig gasbrännare. Ett vändbart gjutjärnsgaller gör denna brännare optimal för stekpannor och grytor med flat botten på ena sidan och wokpanna på andra sidan.

Totalt har grillen 8 brännare.

GRILLGALLER
Prestige PRO serien har Napoleons lite grövre (9,5mm) rostfria grillgaller. Det håller värmen bättre än alla andra grillgaller vi testat.

FÖRVARING
Det finns gott om förvaringsutrymme. 2 skåp och 2 utdragbara lådor rymmer både grillverktyg, gasol och något gott att dricka. Sidoborden är väl tilltagna och har integrerade kryddhyllor i sidan. I sidoborden finns också upphängningskrokar och en stång för att hänga kökshandduken

RENGÖRING
Rogue 825 har två stora dropplåtar på framsidan av grillen. Då nästan hela grillen är tillverkad i rostfritt stål så är den enkel att torka av och göra ren.

BELYSNING
Till att börja med har Prestige Pro 825 SAFETY GLOW vilket innebär att vreden är bakgrundsbelysta och man ser vilka brännare som är igång. Men du kan också välja vilken färg och ljusstyrka vreden ska ha med NIGHT LIGHT-funktionen. Inne i grillen finns en integrerad innerbelysning för grillning när det är mörkt ute. Den projicerande loggan är en nyhet på den uppdaterade Prestige Pro 825. 

RÖKLÅDA
I kontrollpanelen finns ett inbyggt rökspånsfack med integrerad brännare. Lätt att komma åt för att tömma och fylla på rökspån.

ISHINK/ MARINADTRÅG
I grillens ena sidobord finns en ishink/marinadtråg med en skärbräda som lock. Praktisk utrymme att förvara det som ska grillas eller varför inte som ishink fylld med is och kall dryck.

Specifikation

Varumärke Napoleon
Kategori Gasolgrill
Gallertyp Rostfritt 9,5mm
Grillyta (72x47)x46 cm
Termometer Ja
Passande skyddhuv 61825
Passande regulator Ingår
Effekt 38,6 kw
Kategori Gasolgrill
Hjul Ja
Bredd 239 cm
Djup 65 cm
Vikt 205 kg
Antal brännare 4+2 st
Färg Rostfritt
Höjd 131 cm
Fällbara sidobord Nej
Vertikal infrabrännare Ja
Belysta vred Ja
Grilltyp Gasolgrill
Artikelnr. 13336NA