Gasolgrill Napoleon P665 Svart
Bild 1 av 1

Napoleon

Gasolgrill Napoleon P665 , Svart

29.900 kr
En storebror till den populära P500!
Lock med Easy Lift, Sizzle Zone och mycket mer!

OBS! REGULATOR INGÅR!
st
  • Finns i lager!  Leveranstid: 2-3 dagar.

Gasolgrill Napoleon P665 Svart

Prestige P500 har fått en storebror.

Prestige P500 från Napoleon har varit en mycket uppskattad grill på marknaden. Nu finns den även i en större modell kallad Prestige P665.

GRILLHUVUD, LOCK & BRÄNNARE
Ett stort grillhuvud med en grillyta på 94x46 cm. Grillhuvudet i rostfritt stål kompletteras med ett rejält lock. Locket har en Easy Lift funktion som innebär att locket inte stjäl onödigt utrymme bakom grillen när locket lyfts. Locket är också väldigt lätt att lyfta trots sin storlek.
P665 har 5 bottenbrännare i rostfritt stål, en Sizzle Zone infraröd sidobrännare i grillens ena sidobord samt en vertikal bakre brännare.

SIDOBORD & GRILLGALLER
I sidoborden finns integrerad kryddhylla och upphängningskrokar. Det högra bordet är fällbart för att ta så lite plats som möjligt vid förvaring.
P665 har Napoleons rostfria wave galler. Ett galler som sprider och håller värmen bra samt att det är enkelt att rengöra och hålla rent. Ett hållbart galler.

TÄNDNING & BELYSNING
Tändningen sker genom Jetfire systemet där varje enskild brännare tänds med hjälp av en kraftig låga från det separata tändröret. Med detta innovativa sättet att tända kan du lugnt räkna med att du kan tända grillen även när det blåser ute.

När en brännare är tänd kan du se detta med hjälp av Safety Glow belysningen som markerar de brännare som är igång. Både säkert och effektfullt.

OBS! REGULATOR INGÅR!

Specifikation

Varumärke Napoleon
Kategori Gasolgrill
Gallertyp Rostfritt 7mm
Grillyta 94x46 cm
Termometer Ja
Passande skyddhuv 61665
Passande regulator Ingår
Effekt 20 kw
Kategori Gasolgrill
Hjul Ja
Bredd 190 cm
Djup 67 cm
Vikt 105 kg
Antal brännare 5+1+1 st
Färg Rostfritt
Höjd 127 cm
Fällbara sidobord Nej
Vertikal infrabrännare Ja
Belysta vred Ja
Grilltyp Gasolgrill
Artikelnr. 13564NA